У Балаклії відкриють спеціальні безоплатні автобусні маршрути: подробиці

У ранкові та вечірні години автобуси перевозитимуть окремі категорії населення

У середу, 19 жовтня, у Балаклії почнуть працювати спеціальні автобусні маршрути “Кільцевий” та “Центр – Нафтовиків” (по вул. Новоселівка). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Населення всіх категорій будуть перевозити безоплатно протягом місяця. При цьому, згідно з графіками руху автобусів, у ранковий та вечірній час перевозити будуть тільки співробітників підприємств та організацій, які забезпечують життєдіяльність територіальної громади. В інші години перевезенням можуть скористатися усі категорії населення.

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 17 жовтня, Балаклійський підрозділ ГУ ДМС України в Харківській області відновив роботу в повному обсязі. У міській раді повідомили, що у підрозділі діють всі канали зв’язку, а жителі міста можуть отримати наступні послуги: 

- відновлення втрачених чи знищених документів; - оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки;

- обмін паспорт-книжечки на ID-картку; 

- вклейка фотографії до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку; 

- оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 Громадяни можуть відвідати підрозділ ДМС України з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 15:00. Отримати довідку жителі Балаклії можуть за телефоном (05749) 52051.

А тим часом у Балаклійській громаді тривають відновлювальні роботи. За період з 8 по 11 жовтня у Балаклійській громаді підрозділи ДСНС провели відновлювальні роботи дахах житлових будинків по вул. Івана Франка 26 та 28. Зокрема було перекрито 800 кв. м даху та 100 кв. м даху відповідно.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися