Відновлюємо Харківщину попри ворожі обстріли: Олег Синєгубов про ситуацію в області

У вівторок російські війська вчергове обстріляли Харків - випустили 8 ракет

Попри усі спроби російських військових зруйнувати Харківщину, основну життєво необхідну інфраструктуру на звільнених від окупантів територіях відновлюють досить високими темпами. “На сьогодні вже більше ніж на 60% деокупованих територій відновили електропостачання”, - розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За словами керівника Харківської ОВА, уже частково відновили постачання електроенергії в Ізюмі, Куп'янську, Балаклії, Вовчанську, Чугуєві та населених пунктах прилеглих громад.

Тривають роботи з підготовки області до опалювального періоду. Там, де це можливо, фахівці відновлюють житловий фонд та готують інфраструктуру до низьких температур. “Робимо усе можливе, щоб взимку мешканці Харківщини мали тепло, електрику, воду та газ”, - наголосив Олег Синєгубов.

А тим часом російській війська продовжують ракетні обстріли Харківщини. Сьогодні зранку з Бєлгорода ворог  запустив по Харкову 8 ракет С-300. Частину з них збили українські сили ППО.

Однак не обійшлося без руйнувань - постраждали цивільні об’єкти: гуманітарний склад, території приватних будинків. “На щастя, ніхто не постраждав. Зараз усі служби працюють над тим, аби оперативно ліквідувати наслідки обстрілів”, - зазначив голова Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вранці 18 жовтня жителі Харкова почули три потужні вибухи. Спостерігачі у соцмережах повідомляли про вильоти ракет з боку Росії. Повітряна тривога у Харкові та області була оголошена ще о 07:03, кілька вибухів пролунало у місті приблизно о 08:20. Пізніше у місцевих телеграм-каналах написали про прильоти у місті.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися