Коли харків'янам увімкнуть опалення та яким буде опалювальний сезон

На Харківщині готуються до опалювального сезону, а також до можливих ворожих обстрілів

У Харкові вже подали теплоносій у лікарні та інші соціальні об'єкти. До житлових будинків харків'ян дадуть тепло, коли середньодобова температура буде нижче +8С.  Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". 

За його словами, завершили підготовчі роботи до подачі теплоносія у Чугуєві та Вовчанську. У Чугуєві теплоносій подають у районну лікарню. При цьому обласна влада розраховує, що Чугуїв буде забезпечено постачанням тепла на 100%. У Вовчанську відновили газопостачання, також до роботи готові усі котельні. Вони працюватимуть на альтернативному паливі за відсутності газу.

Ремонтні бригади проводять роботи у Куп’янську та Ізюмі. У цих містах ситуація з опаленням складна, адже загарбники викрали велику кількість обладнання для котелень та зруйнували інфраструктуру.

Олег Синєгубов зазначив, що область готова і  до можливих нових ударів ворога. Вживають заходи, щоб захистити підстанції та трансформатори. Напрацьована аварійна схема на випадок відключення окремих котелень. Закуплено усе необхідне на випадок аварій для тимчасових обігрівів.

“Це буде складна зима, але працюємо 24/7, щоб максимально забезпечити людей теплом”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що через масові пошкодження житлового фонду та інфраструктури міста Харкова 50 будинків частково або повністю не будуть підключені до опалення. Зважаючи на характер та обсяги пошкоджень, у деякі будинки тепло запускатимуть частково, втім низка будинків до опалення підключатися не буде.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися