Яким категоріям споживачів на Харківщині обмежать енергопостачання

В Україні 20 жовтня оголосили днем тотальної економії електроенергії - будуть обмежувати постачання електроенергії

У результаті пошкодження енергетичної інфраструктури України ворожими обстрілами в країні виник дефіцит електроенергії. Це спричинило розробку та введення графіків обмеження споживання енергоресурсу. У кожному регіоні діє окремий план зменшення використання електрики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії розповіли, як та кому будуть обмежувати споживання електроенергії. Повідомляється, що 20-21 жовтня введуть графіки зменшення використання ресурсу для юридичних споживачів Харківської області. Застосовувати аварійні відключення для побутових споживачів на цей період у компанії не планують.

При цьому енергетики звернулися до жителів Харківщини з проханням обмежити споживання електроенергії у період з 7:00 до 22:00. Особливо просять не користуватися у цей час електроприладами великої потужності: пральні машини, праски, обігрівачі, посудомийні машини, електрочайники.

В АТ "Харківобленерго" також подякували споживачам, які зменшували використання енергоресурсу у попередній період. Ощадливе споживання електроенергії допомагає енергетикам України “міцно тримати енергетичний фронт”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що раніше до харків’ян і мешканців області звернувся начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з проханням заощаджувати електроенергію. Він зазначив, що сьогодні в період з 7:00 до 23:00 по всій Україні, в тому числі у Харкові та населених пунктах Харківської області, можуть бути відключення електроживлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися