Мешканців Харкова та області просять максимально економити електроенергію

Це стосується жителів всієї країни.

До харків’ян і мешканців області звернувся начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з проханням заощаджувати електроенергію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал очільника області.

Через те, що ворожі війська продовжують щодня гатити та руйнувати енергетичну інфраструктуру країни, по всім містам України, в тому числі у Харкові та Харківській області можливі сьогодні відключення світла.

"Завтра в період з 7:00 до 23:00 по всій Україні, в тому числі у Харкові та населених пунктах Харківської області, можуть бути відключення електроживлення. У різний час по кілька годин в різних населених пунктах. Більш детально будемо інформувати згодом", – зазначив Олег Синєгубов.

Він також наголосив, що необхідно підготуватися до цих тимчасових незручностей: зарядити мобільні телефони, павербанки, ноутбуки, ліхтарики – інші важливі електропристрої.

У ці пікові години навантаження голова області закликав максимально обмежити споживання електроенергії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У деяких районах Харкова 20 жовтня не буде води. Причиною тимчасового припинення водопостачання є проведення ремонтних робіт.

Комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомляє про проведення ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Гостинній. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

У зв'язку із запланованим ремонтом, з 9:00 20 жовтня до 1:00 21 жовтня тимчасово припинять постачання води частини споживачів Новобаварського та Основ'янського районів. На час проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал" буде підвозити воду автоцистернами. Зі списком адрес можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися