У Харкові скоро відкриють частину вулиці Весніна: що змінилося

Попри ворожі обстріли, ремонтні бригади продовжують роботи з реконструкції об'єкта

Протягом кількох днів буде завершене асфальтування нижнього шару дорожного покриття по вул. Весніна, на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Алчевських. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами виконроба управління механізації будівельної компанії Сергія Ткаченка, ремонтні бригади, попри ворожі обстріли, продовжують роботи з реконструкції об'єкта. 

Фахівці облаштували додаткові смуги руху для транспорту, розширивши 500 м дорожнього полотна. Проєктом передбачено облаштування шести смуг руху - по три в обидві сторони. Також на ділянці замінили всі комунікаційні та інженерні мережі. Сергій Ткаченко розповів, що відкриють цю частину вулиці для проїзду цього тижня. Це дозволить розв'язати проблему заторів у годину пік.

Також шляховики планують  облаштувати нові зупинки громадського транспорту та світлофорні об'єкти із заниженими бортами для осіб з обмеженими можливостями. Також у новому сезоні планують прокласти удосконалене дорожнє покриття.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що одне з пріоритетних завдань після звільнення Харківщини від окупантів - це відновлення транспортного сполучення на деокупованих територіях. Найскладнішою перепоною у цьому процесі є знищені мости та шляхопроводи. З облаштуванням тимчасових переправ Україні допомагають європейські партнери. У Харківській області монтують один із металевих мостів. Конструкцію передала Адміністрація державних матеріальних резервів Чеської Республіки. 36-метрову переправу облаштують біля Балаклії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися