У Харківській області відключають електроенергію: у яких громадах немає світла

Електроенергію обіцяють повернути за 4 години

У понеділок, 24 жовтня, “Укренерго” вводить тимчасове обмеження споживання електроенергії у Харківській області та інших регіонах України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації

Такі дії вимушені - вони необхідні, щоб підтримати стабільну роботу енергосистеми країни. Тимчасове обмеження споживання електрики допоможе знизити навантаження на мережі та дасть фахівцям час для проведення ремонту обладнання, пошкодженого у результаті російської агресії.

У Харківській ОВА повідомили, що частково відключена електроенергія у Лозівській, Золочівській, Краснокутській і Чугуївській громадах. Відновити електропостачання обіцяють за чотири години. 

У ХОВА зазначили, що фахівці роблять усе можливе, щоб електроенергія повернулася в оселі якнайшвидше.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями до харків’ян і мешканців області звернувся начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з проханням заощаджувати електроенергію. Через те, що ворожі війська продовжують щодня гатити та руйнувати енергетичну інфраструктуру країни, по всім містам України, в тому числі у Харкові та Харківській області можливі відключення світла. Очільник Харківської ОВА також наголосив, що необхідно підготуватися до цих тимчасових незручностей: зарядити мобільні телефони, павербанки, ноутбуки, ліхтарики – інші важливі електропристрої. У пікові години навантаження голова області Олег Синєгубов закликав максимально обмежити споживання електроенергії.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися