У Борівській громаді виплачують пенсії: куди звертатися

Пенсіонерам на деокупованих територіях виплачують пенсії відразу за кілька місяців

На деокупованих територіях Борівської селищної територіальної громади “Укрпошта” продовжує видавати пенсії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. Наразі пенсіонери можуть отримати нараховані кошти за поточний місяць та за 4 попередні місяці.

Борівське відділення “Укрпошти” відновило видачу пенсій 13 жовтня і до 20 жовтня нарахування отримали майже 400 пенсіонерів на загальну суму 5,9 млн грн. Пенсії виплатили жителям населених пунктів Борова, Новоплатонівка, Вище Солоне, Нижче Солоне, Вишневе, Зелений Гай, Борівська Андріївка.

Також поштовий оператор частково відновив адресну доставку пенсій. Листоноші приносять кошти тим, хто за станом здоров’я не може прийти до відділення.

У селищній раді зазначили, що прагнуть, щоб послуга якнайшвидше стала доступною у всіх селищах громади. Однак рішення щодо відновлення роботи відділень ухвалює керівництво поштового оператора. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 13 жовтня, у Боровій у тестовому режимі почало роботу пересувне відділення “Укрпошти”. У цьому відділення жителі громади можуть отримувати пенсії. Жителів прийматимуть у приміщенні Борівського відділення “Укрпошти” за адресою вул. Центральна, 2. Але час може змінюватися, оскільки залежить від ситуації в дорозі.

Після звільнення Борівської громади від російських окупантів триває процес обстеження і зачистки територій, розмінування. Також проводяться слідчі дії щодо злочинів російських військових, виявлення колаборантів, збір доказів щодо співпраці окремих осіб з окупантами тощо. 



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися