В одному з районів Харкова відновили газопостачання

Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” відновили постачання газу близько 20 приватним будинкам Київського району

У Київському районі Харкова власник одного з приватних будинків намагався самостійно замінити газову колонку, однак замість газової мережі приєднався до водопровідної. У результаті система газопостачання заповнилася водою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Під час ремонту ремонтники відкачали воду з системи також виконали ремонт виявлених корозійних ділянок підземного газопроводу низького тиску. Після проведення ремонтно-відновлювальних робіт та перевірки системи газопостачання блакитне паливо повернули близько 20 приватним будинкам.

У компанії застерегли містян від самовільного втручання у систему газопостачання. Наголосили, що такі дії можуть призвести до трагічних наслідків. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після ремонтів перебитих газогонів у Куп‘янську розпочали пуск газу у житлові будинки. За один день спеціалісти “Харківгазу” відновили постачання газу у 1,5 тисячі будинків куп‘янчан. У Харківській ОВА зазначили, що тривають роботи з відновлення постачання газу в багатоквартирний та приватний сектор міста. Загалом, у перший день цього тижня природний газ отримали майже 2,3 тисячі домоволодінь у деокупованих громадах Ізюмського, Куп‘янського, Чугуївського, Харківського районів області.

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про темпи відбудови критичної інфраструктури області. За його словами, фахівці відновили постачання електроенергії для майже 75% та газу для 25% населення деокупованих територій Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися