На Харківщині поновлюють роботу сервісні центри МВС: де можна оформити посвідчення водія

В Ізюмі містян приймають у мобільних сервісних центрах

У деокупованих населених пунктах Харківської області відновлюють роботу сервісні центри МВС. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України. 

Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик розповів, що у деокупованому Чугуєві містянам уже видали 350 посвідчень водія, і майже 180 автомобілів перереєстрували з моменту деокупації населеного пункту.

У Чугуєві приміщення сервісного центру МВС зазнало ушкоджень, але не було зруйновано. А от місто Ізюм зруйноване вщент і тут фахівці МВС працюють у мобільних сервісних центрах. Щоденно до мобільних сервісних центрів звертаються 25-35 громадян.

 Також Микола Рудик повідомив, що  триває облаштування нового приміщення сервісного центру у деокупованому місті Балаклія Харківської області. Раніше тут не було сервісного центру. Відкриття очікується ближче до кінця листопада.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що місяць тому, наприкінці вересня, у смт Шевченкове почав діяти мобільний сервісний центр МВС. Жителі деокупованого населеного пункту отримали можливість замінити посвідчення водія чи перереєструвати автомобіль, не виїжджаючи з громади. Уперше після звільнення Шевченкового регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Харківській області приїхав у селище міського типу 20 вересня. Враховуючи те, що у населеному пункті поки немає електропостачання та інтернету, то в перший день роботи працівники центру МВС надавали переважно консультаційну підтримку населенню. 

Начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Харківській області Валерій Бондаренко розповів, що попередніх записів на відвідування центру не було. Мешканці просто підходили та цікавилися, які послуги можна отримати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися