Газ повернули у 23 тис. об'єктів: у яких районах Харківщини відновили надання послуги

Постачання газу відновили у низці районів деокупованої Харківщини

На деокупованих територіях Харківщини тривають відновлювальні роботи. Російські загарбники руйнували мережі водо-, електро- та газопостачання на окупованих територіях. Щоб відновити постачання послуг для жителів, потрібно провести велику роботу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”.

У компанії розповіли, що протягом тижня фахівці АТ “Харківгаз” відновили подачу газу для майже 23000 абонентів у деокупованих населених пунктах. Газопостачання частково поновили у Харківському, Ізюмському, Чугуївському і Куп‘янському районах області. У тому числі поновили послугу постачання газу для 11400 родин у місті Куп‘янськ, для 10000 домоволодінь в Ізюмі та  сіл Ізюмського району.

До того ж із середини вересня у Куп'янську проводяться роботи з відновлення постачання блакитного палива. Тут у більшості осель вже є газ: у 95% домівок приватного сектору та 55% - багатоповерхівок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям деокупованого селища Лісне  Малоданилівської громад повернули постачання газу. Через жорстокі обстріли військових РФ, жителі передмістя Харкова кілька місяців не могли користуватись необхідним енергоресурсом.  Наразі до постачання енергоресурсу під'єднали понад 95% домоволодінь населеного пункту. У компанії повідомили, що на Харківщині тривають роботи з відновлення подачі газу у деокуповані міста, селища та села Харківського, Чугуївського, Ізюмського, Куп‘янського районів області.

Повідомлялося, що у перший день минулого тижня природний газ отримали майже 2,3 тисячі домоволодінь у деокупованих громадах Ізюмського, Куп‘янського, Чугуївського, Харківського районів області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися