Як у Харкові відновлюють систему централізованого опалення після обстрілів

Під час проведення робіт фахівці витримують режим економії енергоресурсів

Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” проводять повторні пуски енергоносія в будинки. Фахівці повторно розповітрюють системи опалення будинків та виводять джерела теплопостачання в штатний режим роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

При виконанні робіт, як повідомили на підприємстві, спеціалісти витримують режим економії енергоресурсів. Одночасно з виконанням пускового процесу працівники ХТМ виконують ізоляцію трубопроводів у підвалах будинків. Такі роботи дозволяють зберегти температуру теплоносія якомога ближче до квартири споживача.

Також працівники ХТМ усувають дефекти будинкових та внутрішньоквартальних мереж, які виникли у результаті перепадів тиску в системі. Фахівці підприємства проводять роботи цілодобово.

У компанії запевнили, що роблять усе можливе, пом'якшити наслідки ворожих ударів по інфраструктурі міста та подати тепло в оселі. Також просять містян із розумінням поставитися до ситуації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у результаті ворожої атаки на об'єкти критичної інфраструктури не поновила роботу котельня та кілька центральних теплових пунктів

У КП "Харківські теплові мережі" розповіли, що після ворожої атаки на об'єкти енергетичної інфраструктури України, яка сталася 31 жовтня, для налагодження повноцінного функціонування тепломереж та забезпечення необхідного тиску холодної води не вистачає напруги. У компанії зазначили, що наразі головне завдання - вберегти обладнання від негативного впливу через перебої з напругою, а мережі - від розмерзання у критичних ситуаціях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися