Яке обладнання Польща передала Харкову

Польські партнери передали Харкову кухонне обладнання

КП "Комбінат дитячого харчування" у Харкові отримало пароконвектомати та посудомийні машини. Допомогу з обладнанням Харкову надали польські партнери. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу передали за результатами домовленостей між Харківським міським головою Ігорем Тереховим та Генеральним консулом Республіки Польща у місті Львові Елізи Дзвонкевич. Міністерство закордонних справ Польщі профінансувало придбання обладнання.

Гуманітарну допомогу зустрів перший заступник міського голови Олександр Новак. Чиновник подякував польським партнерам за підтримку міста та допомогу, яку Харків продовжує отримувати від Польщі.

У Харківській міській раді нагадали, що у разі тривалого відключення електроенергії працівники КП “Комбінат дитячого харчування” будуть готувати гарячу їжу для харків'ян у шкільних пунктах обігріву.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 30 жовтня до Харкова надійшов гуманітарний вантаж від німецької організації IsraAID Germany.

Харкову передали дві повністю укомплектовані пожежні машини, медичне обладнання, медикаменти, таблетки для знезараження води, теплий одяг та ковдри. Вантаж зустрів перший заступник Харківського міського голови Олександр Нова. Він зазначив, що отриманий спецтранспорт стане у пригоді харківським рятувальникам, завдяки яким вже збережено чимало об’єктів інфраструктури міста, та головне - тисячі життів.  

Координатор проєкту німецької організації IsraAID Germany в Україні та Румунії Дар’я Романенко розповіла, що медичне обладнання та медикаменти надали міста Страсбург та Кельн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися