У яких районах Харкова найбільше проблем з опаленням

Найчастіше дефекти виникають на внутрішньобудинкових мережах теплопостачання

У Харкові триває налаштування сталої подачі теплоносія у квартири містян. Фахівці КП "Харківські теплові мережі" проводять необхідні роботи, у ході яких виявляють та усувають дефекти на внутрішньоквартальних, магістральних трубопроводах гарячого водо- та теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі". 7 листопада фахівці усунули 26 дефектів. 

Однак найбільше проблем додають теплоенергетикам будинкові мережі. Крім усунення дефектів на цих мережах їх потрібно оперативно розповітрювати в процесі передпускової підготовки. А через перепади напруги такі роботи потрібно проводити по кілька разів.

Найбільше внутрішньобудинкових дефектів виникає у спальних районах міста, Салтівському та Київському. Саме ці райони найбільше суттєво постраждали внаслідок обстрілів.

На підприємстві розповіли, що передпускові роботи, попри всі негаразди, виконуються  в межах графіка. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконують роботи з передпускової підготовки систем подачі опалення в будинки. На підприємстві розповіли, що спеціалісти проводять роботи фактично у режимі 24/7. Фахівці шукають та усувають пошкодження на будинкових та внутрішньоквартальних мережах. Вони з'являються  під час заповнення систем теплоносієм, перепадах напруги та тиску. 

3 листопада спеціалісти усунули 23 дефекти на мережах. Паралельно проводяться роботи з розповітрення систем у багатоквартирних будинках. На підприємстві розповіли, що усі недоліки спеціалісти оперативно локалізують на початковому етапі. Також усі трубопроводи, зовнішні та внутрішньобудинкові у підвалах, ізолюють для найкращого збереження тепла.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися