ЦНАПи на Харківщині відновлюють роботу: де та які послуги можна отримати

У м. Барвінкове Ізюмського району відкрили ЦНАП за новою адресою

Центри надання адміністративних послуг відкрили у м. Куп’янськ та у м. Барвінкове Ізюмського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Жителі міста Барвінкове можуть отримати адміністративні та соціальні послуги, звернувшись до фахівців ЦНАПу. Центр відкрили за новою адресою - вул. Центральна, 8, працює щодня з 08:00 до 17:00, крім вихідних і святкових днів. У Центрі надання адмінпослуг можна отримати послуги з фіксації пошкодження чи руйнування майна.

У Департаменті цифрової трансформації регіону Харківської ОВА розповіли, що наразі в ЦНАПах фахівці надають послуги соціального характеру: видача довідки ВПО, паспортні послуги (вклеювання фотографії), державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, інші послуги місцевого значення. 

Загалом на Харківщині жителі громад можуть отримати адміністративні послуги в 53 точках доступу. У повному обсязі функціонують ЦНАПи у Богодухівському, Красноградському та у Лозівському районах.

У Харківській ОВА також розповіли, що жителі звільнених територій Харківської області можуть отримати адміністративні послуги у сусідніх громадах або у Регіональному центрі Харкова за попереднім записом за номером: 0800 304 304. Також жителі Харківщини можуть скористатися послугами в електронному вигляді на порталі “Дія: Державні послуги онлайн” та у мобільному застосунку “Дія”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, у ЦНАП Харкова розповіли про результати роботи у жовтні. Серед головних змін - збільшення кількості послуг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися