КП “Харківводоканал” звернулося до харків'ян: що сталося

Кошти, сплачені споживачами за отримані послуги, допомагають налагодити безперебійне подання води харків'янам

Споживачів Харкова просять своєчасно сплачувати за комунальні послуги та не накопичувати борги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

На підприємстві нагадали, що від оплати послуг постачання та відведення води залежить безперебійне подання води харків'янам. Також зазначили, що попри ворожі обстріли, які руйнують систему водопостачання та водовідведення підприємство робить все можливе, щоб забезпечити містянам стабільне постачання послуг. Фахівці не тільки ремонтують пошкоджені мережі, а готують системи до експлуатації в осінньо-зимовий період.  

Сплачені споживачами кошти спрямовують на проведення ремонтів на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах, відновлення насосних станцій, упорядкування оглядових колодязів та водонапірних колонок, встановлення пожежних гідрантів. Також своєчасно сплачені кошти споживачів дозволяють придбати паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт, помпи та агрегати для заміни.

“Вберегти та відновити роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас”, - зазначили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові щоденно фахівці КП “Харківводоканал” перевіряють якість водопровідної води. За результатами досліджень лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю підприємства, якість водопровідної води у Харкові відповідає всім встановленим санітарно-гігієнічним нормам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися