Чому у харків'ян виникають проблеми з опаленням

Найбільше дефектів виявили на теплових мережах у чотирьох районах Харкова

Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” продовжують тестувати систему централізованого опалення, перевіряти тепломережі та ліквідовувати виявлені дефекти. За минулу добу, 8-9 листопада, спеціалісти оперативно локалізували та усунули 25 дефектів на внутрішньоквартальних мережах по центральному опаленню та гарячому водопостачанню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

На підприємстві розповіли, що головна причина появи таких недоліків на мережах пов'язана з перепадами напруги та, як наслідок, тиску в системі. Станом на 9 листопада найбільше дефектів фахівці ліквідували у Шевченківському, Київському, Немишлянському та Слобідському районах міста. 

Про наявність збоїв у мережі також свідчить збільшення підживлення та стрибки гідравлічного режиму. Після відповідного сигналу від диспетчерської служби, бригади КП "Харківські теплові мережі" цілодобово виїжджають на пошуки дефекту і відразу його усувають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває запуск котелень. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 8 листопада в області вже почали працювати 402 котельні - це 76,4% від загальної кількості.

Проте у деяких населених пунктах ситуація значно гірша - у Вовчанську російські загарбники перекрили газопостачання до 17 котелень. “Працюємо над альтернативними джерелами, також забезпечуємо жителям евакуацію”, - зазначив Олег Синєгубов.  За його словами, ситуація у Куп’янську краща - там відновили постачання газу, продовжується робота з відновлення електропостачання та запуск котелень.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися