Чи вимикатимуть світло у Харкові та області десятого листопада

Планові відключення електроенергії впроваджують по всій Україні

У четвер, 10 листопада, у Харківській області з 06:00 до 24:00 діє режим планових відключень електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”. Аварійні обмеження споживання на Харківщині поки що не передбачаються. 

Дізнатися про графіки відключень електроенергії на Харківщині можна за посиланням

При цьому 10 листопада планові відключення застосовуються по всій Україні. Найбільший обсяг обмежень буде введено у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.

В “Укренерго” нагадали, що зменшення використання електроенергії допомагає розвантажити мережі, а отже застосовувати менші обсяги обмежень споживачів. “Будь ласка, не вмикайте одночасно в мережу кілька потужних електроприладів впродовж дня, особливо в пікові години споживання – з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00”, - наголосили у компанії. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Вовчанського району електричних мереж АТ "Харківобленерго" виконали ремонт частини ушкодженого обладнання та повернули постачання електроенергії у понад 500 домівок селища Старий Салтів Чугуївського району.

Енергетики зазначили, що на місце виконання ремонту вони добиралися на моторному човні через часткове руйнування мосту Старосалтівської дамби. Поблизу селища було ушкоджено до 80% електромережі. Після деокупації населеного пункту фахівці ремонтних бригад оглянули обладнання - були зруйновані підстанції, опори, роз'єднувачі та ізоляція. Також були пошкоджені майже всі прольоти повітряних ліній електропередачі. Сповільнює темпи виконання робіт ремонтним бригадам і велика кількість мін, які залишили російські окупанти.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися