В одній із громад Харківщини видаватимуть гуманітарну допомогу: адреси

У деокупованих населених пунктах Харківської області триває робота із забезпечення населення необхідними продуктами та речами

У понеділок, 14 листопада у Борівській громаді надаватиметься гуманітарна допомога від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Жителі населеного пункту зможуть отримати  продуктові набори та засоби гігієни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

З наступного тижня надаватиметься гуманітарна допомога жителям громади від Міжнародного Комітету Червоного Хреста -- продуктові набори та засоби гігієни. 

У понеділок, 14.11.2022 року, гуманітарну допомогу у Боровій зможуть отримати жителі вулиць:

  • Підлиманська, 

  • Паркова, 

  • Центральна, 

  • Набережна,

  • Миру, 

  • провулок Миру.

Гуманітарну допомогу на свої вулиці отримають відповідальні особи за списками. Допомога на старостинські округи буде передана старостам.

Жителі громади, які виїжджали на час окупації та вже повернулися додому та потребують гуманітарної допомоги, мають звернутися

  • у селах до старост,

  • у Боровій до відповідальних осіб на своїх вулицях або до працівників координаційного гуманітарного центру у Фізкультурно-оздоровчому комплексі (смт Борова, вул. Миру, 23а).

Усіх, хто потребує гуманітарної допомоги, мають внести у відповідні списки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку листопада обласний гуманітарний штаб відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів. Великий Бурлук та Куп’янськ отримали по 20 тонн харчові продукти. А за підтримки партнерів з Міжнародного Комітету Червоного хреста до Куп’янська привезли будівельні матеріали.



Джерело: https://t.me/borova_gromada

Макс

25 листопада 2022, 20:35

Богодуховский район с.Полкова никитовка нечего неполучила как всегда

Людмила

18 листопада 2022, 17:10

Помогите пожалуйста я асматик в тежолой формы мне очень нужна ваша помощь у меня нет возможности купить лекарства и еду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися