У Харкові змінили графік погодинних відключень світла: деталі

Електроенергію вимикатимуть на 3 години

У Харкові та області почав діяти оновлений графік планових погодинних відключень електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У Харкові та області діятиме 12 черг обмеження постачання електроенергії. Відключати світло будуть почергово з 07:00 до 22:00 на 3 години кожній черзі.

Ознайомитися з графіком погодинних обмежень можна за посиланням. Графік діятиме з 14 по 20 листопада.

У понеділок, 14 жовтня, у Харкові та області з 00:00 до 24:00 будуть застосовувати планові обмеження постачання електроенергії. У НЕК “Укренерго” зазначили, що вимушені припинення постачання електроенергії споживачам є наслідком пошкодження об’єктів української енергетичної системи ворожими атаками. Спеціалісти виконують необхідні роботи, щоб повернути світло в оселі громадян та стабілізувати енергосистему.

“Будь ласка, дотримуйтеся звички свідомо ставитись до використання електроенергії. Особливо в години пікового споживання вранці та ввечері!”, - закликали у компанії. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп’янському районі, зокрема у селі Ківшарівка підключили електропостачання майже дев’яти тисячам родин. Так, електрики продовжують ремонтувати мережі в деокупованих населених пунктах Харківської області. Лише протягом 10 листопада фахівці "Харківобленерго" відновили підстанцію в селищі Ківшарівка й заживили 8980 абонентів. До того ж було відновлено електропостачання ще 108 абонентам у Куп'янську та 90 родинам у селах Садове, Стінка, Осиново Куп'янського району.

Тривають роботи з відновлення постачання електроенергії в Харківському районі. Там отримали світло ще 12 споживачів сіл Вільхівка та Момотове.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися