З Києва на деокуповану Харківщину пустять поїзд: маршрут прямування

Поїзд прямуватиме до Ізюма через Полтаву, Харків, Балаклію

В “Укрзалізниці” повідомили про відкриття продажу квитків на рейс Київ — Ізюм, повідомляють "Коментарі. Харків".

У компанії повідомили, що рейс №112/111 Київ — Ізюм вирушатиме з Києва з 17 листопада о 22:55. В Ізюм поїзд прибуде о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушить 18 листопада о 18:22 і прибуде до Києва о 06:10. 

Поїзд курсуватиме через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Такий маршрут прямування рейсу дозволить мешканцям звільненого Ізюма отримати зручне залізничне сполучення нічним поїздом зі столицею.

Квитки на цей рейс уже можна купити в застосунку Укрзалізниці, у чат-боті та на сайті booking.uz.gov.ua

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок масованих обстрілів російськими загарбниками об'єктів критичної інфраструктури залізниця запровадила зміни маршруту прямування деяких поїздів. Зміни ввели для рейсів:

▪️ №15 Харків — Рахів;

▪️ №18 Ужгород — Харків;

▪️ №2 Івано-Франківськ — Харків. 

В “Укрзалізниці” повідомили, що зміна маршруту не вплине на можливість пасажирів вийти на потрібних їм станціях. Проте для цих рейсів збільшиться час у дорозі, орієнтовно - на 30 хвилин.  Причиною зміни маршруту стало пошкодження контактної мережі.

До того ж “Укрзалізниця” відкриває продаж білетів на новий рейс №93/94 Харків — Хелм (Польща). Поїзд вирушить з Харкова 17 листопада. Наступна дата рейсу - 19 листопада. А з 22 листопада поїзд курсуватиме по парних числах. Час відправлення - 14:07.  До Хелма рейс прибуде о 12:35. Зворотно поїзд вирушатиме 18, 20 листопада та з 23 листопада по непарних числах о 16:00. Час прибуття до Харкова - 13:56. В “Укрзалізниці” розповіли, що у Хелмі після прибуття поїзда у пасажирів є зручна можливість пересадки на польські поїзди в напрямку Варшави.



Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися