Деякі харківські поїзди змінили маршрут прямування: деталі

Зміни запровадили через пошкодження контактної мережі

Внаслідок масованих обстрілів російськими загарбниками об'єктів критичної інфраструктури залізниця запровадила зміни маршруту прямування деяких поїздів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Зміни ввели для рейсів:

▪️ №15 Харків — Рахів;

▪️ №18 Ужгород — Харків;

▪️ №2 Івано-Франківськ — Харків.

В “Укрзалізниці” повідомили, що зміна маршруту не вплине на можливість пасажирів вийти на потрібних їм станціях. Проте для цих рейсів збільшиться час у дорозі, орієнтовно - на 30 хвилин. 

Причиною зміни маршруту стало пошкодження контактної мережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “Укрзалізниця” відкриває продаж білетів на новий рейс №93/94 Харків — Хелм (Польща). Поїзд вирушить з Харкова 17 листопада. Наступна дата рейсу - 19 листопада. А з 22 листопада поїзд курсуватиме по парних числах. Час відправлення - 14:07.  До Хелма рейс прибуде о 12:35. Зворотно поїзд вирушатиме 18, 20 листопада та з 23 листопада по непарних числах о 16:00. Час прибуття до Харкова - 13:56.

В “Укрзалізниці” розповіли, що у Хелмі після прибуття поїзда у пасажирів є зручна можливість пересадки на польські поїзди в напрямку Варшави. Продаж квитків відкрито - проїзні документи можна придбати в застосунку, чат-боті Укрзалізниці та на сайті booking.uz.gov.ua.

Також новий анонсований "Укрзалізницею" поїзд вже з 17 листопада буде прямувати з Харкова до Умані через Дніпро. №65/66 Харків — Умань (через Дніпро) відправлятиметься з Харкова з 17 листопада по непарних числах о 17:49 і прибуватиме в Умань о 9:30. У зворотному напрямку, з Умані, поїзд відправлятиметься по парних о 17:40, і прибуватиме до Харкова о 9:51.



Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися