Опалювальний сезон на Харківщині: де вже є тепло

Харківська область активно готується до холодів

У Харківській області, усюди, де це можливо, відновлюють роботу котельні, ремонтні бригади усувають дефекти на тепломережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Станом на 21 листопада, в області відновили роботу 98% котелень, запланованих до включення. Тепло подається у понад 97% багатоквартирних будинків та понад 98% об'єктів соціальної інфраструктури. “Це стосується в тому числі й Ізюма, Куп'янська та інших деокупованих населених пунктів”, - розповів Олег Синєгубов..

Він також повідомив про темпи відновлення електропостачання на деокупованих територіях. За словами керівника області, цими вихідними електроенергію  подали до Куп'янськ-Вузлового. Там електропостачання не було кілька місяців. 

Тривають роботи з відновлення постачання блакитного палива. Днями була відновлена подача газу у звільненому с. Липці Харківського району.

“Ця зима буде дуже складною, але ми робимо усе, щоб навіть за відсутності централізованого теплопостачання люди мали альтернативні способи обігрітися”, - запевнив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ситуація з електроенергією в області залишається складною, проте контрольованою. Керівник Харківської ОВА розповів, що у результаті ворожих обстрілів пошкоджено електромережі та генеруючі потужності. Спеціалісти виконують ремонтні роботи у режимі 24/7. Щоб стабілізувати енергосистему в регіоні застосовують планові відключення електроенергії. Обмеження розподілені на 12 черг, світло вимикають приблизно на 3 години. При цьому робиться все, щоб уникати незапланованих аварійних відключень.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися