У деяких будинках Харкова відсутнє водопостачання: причина

Деякі будинки відключили від водопостачання через аварійні ситуації - тривають ремонтні роботи

У вівторок, 22 листопада, бригади аварійно-відновлювальних робіт КП “Харківводоканал” почали ліквідацію 15 пошкоджень на водоводах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві розповіли, що ремонтні роботи тривають  в Індустріальному районі. Там фахівці оперативно виконують комплекс відновлювальних робіт на магістралі по пр. Героїв Харкова та на введенні до одного з будинків на вул. Великій Кільцевій. У КП зазначили, що ці аварійні ситуації трапилися у вівторок вранці.

Ремонтні бригади оперативно приступили до ліквідації аварій, адже роботи проводять з тимчасовим відключенням мешканців від водопостачання. “Докладаємо всіх зусиль та навичок для ліквідації пошкоджень у стислий термін”, - наголосив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук.

Жителі Харкова можуть надати інформацію про аварійні ситуації за телефоном 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що оплата комунальних послуг у Харкові стала більш доступною. У відділеннях “Укрпошти” квитанції за холодне водопостачання та водовідведення можна сплатити без комісії. 

Щоб знизити фінансове навантаження на містян, підприємство уклало договори з регіональним відділенням “Укрпошти”, ПАТ "БАНК ВОСТОК" та платіжною системою EasyPay. Тепер споживачі можуть сплачувати всі послуги підприємства однією квитанцією. Сплату комісійного збору та розподіл платежів буде проводити “Харківводоканал”. Інформацію про нові умови сплати квитанцій вкажуть на платіжних документах за жовтень 2022 року.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися