В одній з громад Харківщини організували дозвілля для дітей та підлітків: (РОЗКЛАД)

Заходи для дітей та підлітків проводять у Будинку культури

У Балаклії запрацював Хаб для дітей та підлітків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. У міськраді оприлюднили розклад занять та розваг для дітей та підлітків на поточний тиждень.

“Чекаємо всіх на точці зустрічі! Звертайте увагу, на який вік дітей орієнтований захід”, - зазначили у міськраді.

Місце занять знаходиться на першому поверсі Будинку культури за адресою: пл. Ростовцева, 14.

Заходи проводять у рамках проєкту “Спільно. Точки зустрічі”. Заняття для дітей втілюють спільно з Фондом розвитку Харкова за підтримки UNICEF Ukraine та Міністерства молоді та спорту України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що допомогу дітям з багатодітних сімей Харкова надають безоплатно в рамках проєкту з психологічної підтримки "Чарівні дзвінки". За словами однієї з розробників проєкту Анастасії Свободи, батьки можуть самі обирати теми спілкування. А на дитину чекають не лише інтерактивні ігри, але й навчання, а також набуття нових соціально-корисних навичок та звичок.  

У проєкті взяли участь 50 дітей віком від 3 до 9 років, які постраждали від повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України. Їм запропонували поспілкуватися з казковим героєм Морквинкою, щоб зменшити негативний емоційний фон. Психологічна допомога надається наступним чином -- дитині телефонує казковий персонаж через спеціальний додаток "MaPanda". Морквинка стає справжнім другом дитині, підтримує її, грає, спілкується. Робить усе необхідне, щоб нівелювати у дитини почуття втрати через тривожні події. У міській раді розповіли, що для когось це втрата звичної обстановки та оточення, вимушений переїзд в іншу країну, а для когось - втрата  домівки та навіть рідних.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися