Коли у Харкові відновлять теплопостачання

У Харкові повністю відновили водо- та електропостачання

У Харкові комунальні служби та енергетики повністю поновили водо- та електропостачання. Роботи з відновлення постачання тепла тривають. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

Харківський міський голова Ігор Терехов ввечері 25 листопада розповів, що у місті ще є певні труднощі. За його словами, для відновлення балансу енергосистеми у Харкові застосовують віялові відключення електроенергії.

Мер Харкова також розповів про ситуацію з теплопостачанням. Теплоенергетики з початку опалювального сезону вчетверте перезапускають систему теплопостачання. Очільник Харкова запевнив містян, що всі необхідні служби працюють цілодобово, щоб повністю забезпечити місто теплом. Станом на вечір 25 листопада тепло повернули у 70% квартир Харкова. 

Також Ігор Терехов нагадав, що у Харкові буде організовано роботу близько 200 пунктів обігріву. Там можна буде зарядити мобільні пристрої, випити гарячі напої та приготувати їжу. Вони будуть розташовані у школах, центральних теплових пунктах, на безпечних зупинках тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області, усюди, де це можливо, відновлюють роботу котельні, ремонтні бригади усувають дефекти на тепломережах. 

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 21 листопада, в області відновили роботу 98% котелень, запланованих до включення. Тепло подається у понад 97% багатоквартирних будинків та понад 98% об'єктів соціальної інфраструктури. “Це стосується в тому числі й Ізюма, Куп'янська та інших деокупованих населених пунктів”, - розповів Олег Синєгубов.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися