Харків'янам роздаватимуть гарячу їжу: хто та як може отримати допомогу

Ігор Терехов розповів про підготовку Харкова до зимового періоду

У Харкові з 1 грудня планують організувати пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що отримати гарячу їжу зможе кожен, хто цього потребуватиме. Щоб отримати допомогу потрібно буде взяти з собою посуд. Міста-партнери надаватимуть продукти для приготування їжі.

Також мер Харкова зазначив, що у всіх районах міста планується відкрити понад 200 пунктів обігріву. Пункти обладнають буржуйками та генераторами. Також у таких місцях буде запас питної води та медикаментів.

Інформацію про розміщення найближчих пунктів обігріву вкажуть в оголошеннях та розмістять на під'їздах. Пункти обігріву, зокрема, облаштують на території шкіл, комунальних підприємств, центральних теплових пунктів.

За словами очільника міста, все ще існує потреба у генераторах. Ті, що є в наявності, місто отримало завдяки щоденній роботі з різними фондами та благодійними організаціями.

Також за словами голови Харківської міськради, зараз у місті проживає близько 1,1 млн осіб. Завдяки успіхам української армії багато городян повернулося додому з інших областей країни та з-за кордону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на базі закладів загальної середньої освіти Салтівського району, за дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова, створили 10 “пунктів незламності”.

У районній адміністрації розповіли, що пункти обігріву забезпечили генераторами та буржуйками. Важливо - обладнання використовують  з  дотриманням правил протипожежної безпеки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися