Чотири райони Харківщини отримали генератори, обігрівачі та буржуйки: де встановлять обладнання

Допомогу отримають чотири райони Харківської області, які найбільше постраждали від російської агресії

Від Фундації Олени Зеленської Харківська область отримала засоби для обігріву та автономного живлення електропристроїв. До регіону передали 100 генераторів потужністю 3,5 кіловати, понад 4000 спальних мішків, 100 буржуйок, майже 100 обігрівачів, а також мобільні зарядні пристрої, електропростирадла тощо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська наголосила, що нині жителі Харківської області переживають непросту зиму. Через військову агресію Росії є перебої з електропостачанням та у багатьох будинках дуже холодно. “Ми отримали від Фундації Олени Зеленської гуманітарну допомогу, яка дуже необхідна як для нашого населення, так і для окремих “пунктів незламності”, які також зігрівають наших людей”, - зазначила чиновниця.

З обласного гуманітарного штабу отриману допомогу направляють до чотирьох районів Харківщини, які найбільше постраждали від військової агресії РФ.

Допомогу розділили між Харківським, Куп'янським, Ізюмським та Чугуївським районами. “Наразі передаємо все представникам районів, а вони розподілять її у “пункти незламності по громадах”, - зазначив відповідальний за складське зберігання гуманітарної допомоги Едуард Павленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Міжнародний благодійний Фонд АІСМ Франція-Україна передав допомогу для Балаклійської громади на суму 7,3 млн грн. З них медичні установи отримали медикаменти, лікарські засоби, дитяче харчування, витратні матеріали на суму понад 6,5 млн грн. Надалі цю допомогу будуть використовувати для проведення безплатного лікування пацієнтів Балаклійської та сусідніх громад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися