Харків отримав від американського народу цінну техніку (ФОТО)

Сучасні екскаватори отримали щонайменше 30 українських міст

Завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку харківські теплоенергетики отримали сучасний екскаватор. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Американський народ передав екскаватор-навантажувач преміальної комплектації JCB  3СХ з ковшами на кубометр та чверть кубометра. На парковку машина заїхала ще із зовсім чистими колесами.

Заступник генерального директора Харківських теплових мереж Сергій Волик розповів, що сьогодні така техніка на підприємстві на вагу золота. Вона працює майже цілодобово. 

Завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку, таку техніку отримали щонайменше 30 українських міст. За словами представника офіційного українського дилера  JCB  у Харківській області Олександра Черномаза, допомога Україні технікою - це спільна ініціатива американського  уряду  та місцевих громад. У Харкові цим питанням особисто займався міський голова Ігор Терехов.

Теплоенергетики розповіли, що через перепади напруги та тиску виникають дефекти на внутрішньо квартальних та магістральних мережах. Техніка, яку отримало підприємство,  допомагає максимально пришвидшити роботу та зменшити обсяги розриттів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що медичні установи Харківської області отримали понад 50 генераторів різної потужності. Наразі усі медичні установи, які мають реанімації та операційні відділення, забезпечені автономними джерелами живлення. Директор Департаменту охорони здоров’я ХОВА Максим Хаустов розповів, що медичні установи мають достатній запас палива і при припиненні електропостачання готові одразу перейти на резервне живлення від генераторів.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися