Як жителям Харкова та області дізнатися, коли знову вимкнуть світло

Обленерго дещо спростило форму отримання інформації про планові графіки обмеження електропостачання

На сайті АТ "Харківобленерго" можна дізнатися, коли за вашою адресою в Харкові чи області не буде світла. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму у розділі "Графік погодинних відключень" (https://www.oblenergo.kharkov.ua/getinfoingao) з точною адресою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Щоб отримати інформацію, коли наступного разу вимкнуть світло потрібно:

1. Відкрити форму на сайті компанії.

2. Вибрати зі списку, що випадає, необхідний населений пункт, вулицю та номер будинку.

3. Натиснути "Перевірити".

Результат перевірки з’явиться знизу.

У компанії наголосили, що ця форма діє тільки для планових обмежень електропостачання. А от дізнатися про аварійні відключення заздалегідь неможливо.

У компанії вкотре нагадали, що постійні обмеження постачання електроенергії як у Харківській області, так і в інших регіонах країни - це наслідок семи хвиль ворожих ракетних атак на об'єкти критичної інфраструктури. Планові та аварійні обмеження електропостачання дозволяють стабілізувати ситуацію в енергомережі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рішення про обмеження електропостачання ухвалюють диспетчери "Укренерго" у режимі реального часу, аналізуючи ситуацію в мережі. Першочергово електроенергію подають на об’єкти критичної інфраструктури в усіх областях. Забезпечується живлення котелень, газорозподільних станцій, водоканалів, очисних споруд та громадського електротранспорту. При цьому тривають роботи з відновлення постачання електроенергії побутовим споживачам.



ишгш

19 грудня 2022, 22:13

Олена, "Страна в иллюминаторе, страна в иллюминаторе смартфона не видна". Это ещё что--графики, формы, а вот когда "дию" глючит или исполнительные листы приходят раз в год по одному и тому же производству--вот это я аплодирую стоя!

Олена

7 грудня 2022, 10:33

Вельмешановні керівники відповідаючи за погодинні графіки відключення! Просимо Вас зробити прості і зрозумілі графікі по м.Харків/ вулиця-номер будинку-час відключення/. Форма яку Ви пропонуєте заповняти не працює.Черга відключення з першої до дванадцотої взагалі не зрозуміла.Дякую!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися