Як працюють “пункти незламності” у Харківській області (ФОТО)

“Пунктах незламності” забезпечені теплом, інтернетом, медичними препаратами та гарячими напоями

Станом на 5 грудня у Харківській області в режимі 24/7 працюють понад 300 “пунктів незламності”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області закликав жителів регіону обов'язково знайти найближчий “пункт незламності”. Це варто зробити навіть якщо наразі в ньому потреби. Дізнатися, де працюють пункти, можна на сайті nezlamnist.gov.ua.

“Переконайтесь, що точно знаєте куди йти у разі надзвичайної ситуації”, – порадив очільник області.

Олег Синєгубов зазначив, що усі пункти забезпечені генераторами, тож відвідувачі можуть підзарядити свої гаджети. У пунктах є тепло, інтернет, аптечки, чай та кава.

“Пункти незламності” організовує і відповідальний бізнес. Ці місця також вказані на онлайн-мапі (вона постійно доповнюється). 

“Особисто інспектую всі пункти, щоб контролювати їхню повноцінну роботу і забезпечення. Допомагаймо один одному задля перемоги!”, – наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 17 “пунктів незламності” працює в Золочівській громаді Богодухівського району. Заступник начальника ХОВА Євген Іванов перевірив роботу цих пунктів. Чиновник розповів, що в Золочівській громаді один із пунктів знаходиться у Центрі первинної медичної допомоги. За словами Євгена Іванова, це гарний приклад для інших пунктів. Також триває постійна робота щодо збільшення та  доукомплектування “пунктів незламності”, особливо генераторами та “Старлінками”.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися