У Харкові зміниться графік руху та кількість маршрутів громадського транспорту: деталі

У Харкові збільшиться кількість громадського транспорту - відновлять роботу деякі маршрути

З середи, 7 грудня, міський транспорт у Харкові виходитиме на маршрути о 5:30. До того ж низка трамваїв, тролейбусів та автобусів відновить роботу. По це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що з 7 грудня почнуть працювати: 

- трамваї №3, 8, 20, 27, 28;

- тролейбуси №1, 3, 5, 6, 13, 24, 34, 35, 45, 46, 51, 52; 

- автобуси №43, 68, 69, 75, 204, 206, 208, 212, 219, 270, 281. 

Після цього у наступні два дні планується запуск інших маршрутів громадського транспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області скоротили тривалість комендантської години. З понеділка, 5 грудня, вона триває з 23:00 до 05:00 ранку. Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що відповідне рішення ухвалила ХОВА у відповідь на численні звернення представників бізнесу, підприємств, працівників транспортної сфери та ін.  Олег Синєгубов розповів, що попри дуже складну зиму, у Харків та область повертаються  місцеві жителі. Тож виникає необхідність у більш тривалій роботі продуктових мереж, сфери обслуговування.

“Це рішення погодили із військовим керівництвом. Наразі безпекова ситуація дозволяє піти на зменшення тривалості комендантської години”, - зауважив керівник області.  При цьому він нагадав, що умови комендантської години залишаються незмінними: не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях під час комендантської години без відповідних перепусток. Також заборонено рух транспортних засобів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися