У Харківській області змінили тривалість комендантської години

Умови комендантської години не змінилися

У Харківській області скоротили тривалість комендантської години. Відсьогодні вона триватиме з 23:00 до 05:00 ранку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області повідомив, що відповідне рішення ухвалила ХОВА у відповідь на численні звернення представників бізнесу, підприємств, працівників транспортної сфери та ін. 

Олег Синєгубов розповів, що попри дуже складну зиму, у Харків та область повертаються  місцеві жителі. Тож виникає необхідність у більш тривалій роботі продуктових мереж, сфери обслуговування

“Це рішення погодили із військовим керівництвом. Наразі безпекова ситуація дозволяє піти на зменшення тривалості комендантської години”, - зауважив керівник області. 

При цьому він нагадав, що умови комендантської години залишаються незмінними: не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях під час комендантської години без відповідних перепусток. Також заборонено рух транспортних засобів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що міжнародні партнери продовжують підтримувати Харківську область та надавати допомогу у відбудові критичної інфраструктури регіону. Так, медзаклади регіону отримають 360 лікарняних ліжок та анестезіологічні апарати.

Перші партії по 65 ліжок і 2 анестезіологічні апарати вже відправили до лікарень Харкова та області. Обладнання передали із Нюрнбергу. Заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Харківської ОВА Жанна Овчарова розповіла, що міжнародні партнери передали трисекційні функціональні ліжка. 



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися