Які умови оплати послуг у ЦНАП Харкова

У ЦНАП Харкова створюють зручні умови для громадян

У ЦНАП Харкова створена можливість для громадян безготівково оплачувати необхідні послуги через POS-термінали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м. Харкова.

“Якщо запитати відвідувача ЦНАП, чи зручно було б сплачувати за послуги безпосередньо в приміщенні центру, то відповідь є очевидною: ТАК”, - розповіли у Центрі.

Там переконані, що оплата замовленої послуги на місці – це зручно, економить час всіх учасників процесу та оптимізує процедуру надання послуг.

“Сучасний світ поступово відходить від паперових грошей. Тому безготівкова оплата — це те, що робить сервіси міста більш комфортними та простими для кожного”, - зазначили у ЦНАП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова надають нові послуги у сфері протипожежної безпеки. Жителі Харкова можуть скористатися наступними послугами:

  • віднесення об’єкта до об’єкта підвищеної небезпеки відповідного класу з реєстрацією в Реєстрі (Журналі обліку) об’єктів підвищеної небезпеки;

  • виключення об’єкта підвищеної небезпеки з Реєстру (Журналу обліку) об’єктів підвищеної небезпеки.

Вказані послуги потрібні для власників об’єктів, на яких можуть використовуватися або виготовлятися, зберігатися, перероблятися чи транспортуватися небезпечні речовини, чи біологічні препарати. Також послуги стануть в пригоді тим, хто має об'єкти, які за певних умов можуть створити реальну загрозу виникнення аварійних ситуацій.

Щоб отримати послуги потрібно попередньо записатися до електронної черги за посиланням: https://dozvil.kh.ua/queue.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися