Нова послуга в ЦНАП: які документи можна отримати

У ЦНАП Харкова надають громадянам 165 послуг

Фізичні та юридичні особи, які оформили заяву про намір забудови земельної ділянки, яка перебуває у користуванні чи власності, для початку проєктування об’єкта будівництва повинні отримати містобудівні умови та обмеження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг у м.Харкові. 

Такі адмінпослуги можна отримати у ЦНАП. У міських центрах надання адміністративних послуг можна отримати документи - містобудівні умови та обмеження для проєктування об'єкта будівництва.

Варто зазначити, що кількість послуг, які можна отримати в ЦНАП Харкова зростає. Наразі громадяни можуть скористатися 165 послугами. З повним переліком послуг ЦНАП у Харкові можна ознайомитися за посиланням.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова надають нові послуги у сфері протипожежної безпеки. Жителі Харкова можуть скористатися наступними послугами:

  • віднесення об’єкта до об’єкта підвищеної небезпеки відповідного класу з реєстрацією в Реєстрі (Журналі обліку) об’єктів підвищеної небезпеки;

  • виключення об’єкта підвищеної небезпеки з Реєстру (Журналу обліку) об’єктів підвищеної небезпеки.

 Вказані послуги потрібні для власників об’єктів, на яких можуть використовуватися або виготовлятися, зберігатися, перероблятися чи транспортуватися небезпечні речовини, чи біологічні препарати. Також послуги стануть в пригоді тим, хто має об'єкти, які за певних умов можуть створити реальну загрозу виникнення аварійних ситуацій.



Джерело: dozvil.kh.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися