Як у Харкові нараховують плату за холодну воду: подробиці

У “Харківводоканалі” просять споживачів вчасно сплачувати послуги

Заступник директора департаменту збуту по роботі з абонентами фізичними особами КП “Харківводоканал” Сергій Рязанцев розповів, що входить у вартість холодного водопостачання. З 1 червня 2022 року оплата за абонентне обслуговування становить 30,90 грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Представник підприємства розповів, що у ці послуги входить ведення та супровід особового рахунку. Також не новий платіж - обслуговування внутрішньобудинкових систем, кошти раніше перераховувалися до КП “Жилкомсервіс”. Оплата становить 33,88 грн за один особовий рахунок. 

У рамках зобов'язання проводиться:

  • аварійне та технічне обслуговування,

  • обстеження та, за потреби, ремонт чи капітальна заміна внутрішньобудинкових комунікацій.

Сергій Рязанцев розповів, якщо у квартирі встановлені лічильники води, то нарахування складають: 

  • кошти, відповідно до показань приладу,

  • сума за абонентне обслуговування

  • сума за обслуговування внутрішньобудинкових систем.

Представник підприємства наголосив, що навіть якщо абонент не проживає у квартирі та не використовує воду, обслуговування особового рахунку та внутрішньобудинкових систем триває постійно.

Спеціалісти підприємства обслуговують всі комунікації в будинку, обробляють інформацію про стан особових рахунків, ведуть нарахування, готують і розносять квитанції.

Сергій Рязанцев нагадав, що з 24 лютого по 30 травня підприємство, згідно з ухвалою харківської міської ради, списало всі оплати за цей період. Надалі нарахування ведуться у повному обсязі. У “Харківводоканалі” просять абонентів вчасно сплачувати послуги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” через віялові відключення електроенергії працюють у посиленому режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися