Харківський притулок для тварин попросив містян про допомогу

У харків'ян просять принести до притулку старі теплі речі

У КП “Центр поводження з тваринами” розповіли про необхідність утеплити вольєри. Для цього попросили у містян старі килими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Килими до притулку можна привозити щодня, з 9:00 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358. 

Також працівники притулку можуть самі забрати непотрібні харків'янам теплі речі. Звертатися з питаннями до притулку можна за телефоном (0-800) 504-313.

Для утеплення вольєрів крім килимів приймають старі ковдри, теплий одяг, рушники, простирадла, покривала та пледи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові протягом листопада-грудня можна вакцинувати домашніх улюбленців від сказу. Вакцинацію виконують на дільницях “Жилкомсервісу”. Профілактичне щеплення виконують безплатно. Заплатити доведеться за довідку про щеплення, яку видає ветлікар, її ціна складає 9,06 грн. У Держпродспоживслужбі розповіли, що єдиний спосіб убезпечити своїх улюбленців від сказу — щороку проводити вакцинацію. В Харкові від початку року від сказу вакцинували понад 11 тисяч домашніх тварин.

Графік проведення профілактичної вакцинації домашніх тварин проти сказу на дільницях КП “Жилкомсервіс” було доповнено. Були введені додаткові дати проведення вакцинації домашніх улюбленців.

Комунальне підприємство "Центр поводження з тваринами" та громадські зоозахисні організації міста Харкова уклали перші договори про співпрацю у сфері захисту тварин від жорстокого поводження. Комунальне підприємство і зоозахисники будуть спільно стерилізувати тварин, ставити кліпсу і тату.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися