Поліція та ДСНС проводять профілактичні рейди у Харкові: деталі

Тонкий лід є особливо небезпечними - ігри на льоду можуть коштувати дітям життя

У Харкові правоохоронці та фахівці ДСНС провели профілактичні рейди та розповіли про небезпеку, яка чатує на громадян на воді. На початку зими виникає високий ризик ламання тонкого льоду, що становить загрозу життю дорослих та дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Представники поліції та ДСНС провели профілактичні рейди та розповіли про основні заходи безпечної поведінки, алгоритм дій у разі потрапляння в небезпеку. Дорослим нагадали та додатково пояснили необхідність проведення відповідних бесід з дітьми. Важливо і дітям, і дорослим пам'ятати, що тонкий лід є особливо небезпечним. Ігри на льоду можуть коштувати дітям життя.

Щоб жителі Харкова не забували про правила поведінки взимку біля водойм правоохоронці роздали їм інформаційні листівки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що через погіршення погодних умов Патрульна поліція Харківської області нагадала водіям та пасажирам про небезпеку і розповіла, як діяти на дорозі. Під час несприятливих погодних умов водії транспортних засобів повинні бути максимально уважними та обережними за кермом. Якщо потрібно зупинитися, варто знижувати швидкість поступово. Також потрібно під час зупинки включати аварійну світлову сигналізацію.

Патрульна поліція розповіла про правила безпеки на дорозі й пішоходам. Їм не варто виходити на проїзну частину раптово. Краще почекати, адже на слизькій дорозі від різкого гальмування маневр автомобіля може бути непередбачуваним.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися