Чим годують у пунктах видачі гарячого харчування в одному з районів Харкова (ФОТО)

Щодня кухарі готують і видають понад 1,5 тис. комплексних гарячих обідів

У Харкові продовжують роботу пункти видачі гарячого харчування. Безплатні гарячі обіди почали видавати 1 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

В Основ‘янському районі працюють три пункти видачі гарячого харчування. Видача гарячих обідів була організована за дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

За два тижні роботи пунктів видачі їхніми послугами скористалися тисячі харків'ян. Найчастіше за гарячими обідами приходять люди похилого віку, малозабезпечені сім'ї, тимчасово переміщені особи.

Щодня кухарі готують і видають понад 1,5 тис. комплексних гарячих обідів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ'янському районі у пунктах видачі гарячого харчування бригада КП “Харківспецбуд” встановила додаткові дров'яні пічки (буржуйки). Також три пункти видачі гарячого харчування оснащені генераторами для підзарядки гаджетів і трьома дров'яними пічками: двома - для обігріву приміщення, третьою - для приготування їжі.

У міській раді нагадали, що в Основ'янському районі щодня працюють пункти видачі гарячих страв за адресами:

- вул. Локомотивна, 2 (гімназія №34);

- вул. Грозненська, 48 (школа №53);

- вул. Чугуївська, 35-а (гімназія №12).

Режим роботи: щодня з 11:00 до 14:00. Страви видаються у власний посуд.

Також жителі Харкова можуть дізнатися, де відкрили “пункти незламності”, де можна взяти воду. Також можна скористатися інформацією, які лікарні, ветклініки, продовольчі магазини та інші заклади споживчого ринку будуть працювати у разі відсутності електро-, теплопостачання чи зв’язку.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися