Під час ремонту будинків у Харкові використовують нові технології: що відомо

Під час проведення ремонтних робіт у будинок подається лише гаряча вода

У Новобаварському районі спеціалісти дільниці  управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” проводять заміну комунікацій. Роботи виконують у будинку на вул. Москалівській. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Начальник дільниці Віктор Воронцов розповів, що працівники міняють внутрішньобудинкову систему не тільки для подачі холодної води, а й для роботи бойлерної установки. Вона забезпечує гарячою водою три багатоповерхові будинки.

Робітники перекладають 11 стояків, встановлюють нову запірну арматуру. Керівництво підприємства вирішило надалі для заміни лежаків застосовувати лише міцні та надійні труби марки РРR. Такі технології вперше використовують саме в цьому будинку. 

Віктор Воронцов зазначив, що роботи планують завершити 15 грудня. Під час проведення ремонтних робіт у будинок подається лише гаряча вода. Про це мешканців попередили заздалегідь. А вже сьогодні, 15 грудня, водопостачання відновлять у повному обсязі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Північній Салтівці продовжують відновлювати гаряче водопостачання. Головною проблемою відновлення послуги залишаються пошкодження внутрішньоквартальної мережі та комунікацій у будинках. За словами заступника технічного директора КП “ХТМ” Олексія Луки, щоб якісно подати гарячу воду, будинок має бути заселений на 80%. Це необхідно для усунення дефектів на внутрішньобудинкових комунікаціях. Внутрішньобудинкові комунікації у будинках на Північній Салтівці сильно постраждали навесні - на початку війни. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися