В одному з районів Харкова деякі діти отримали подарунки (ФОТО)

Дошкільнятам передали “теплі подарунки”

Дошкільнята пільгових категорій з Немишлянського району Харкова отримали одяг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Дітям подарували комплекти теплого одягу за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за підтримки ЮНІСЕФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 14 грудня, помічник начальника з гуманітарних питань ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з начальником відділу поліції № 2 Чугуївського РУП Сергієм Приймаком та з волонтерською організацією CF TrueHelp відвідали дитячий будинок. Правоохоронці та волонтери привезли гуманітарну допомогу. Дитбудинок отримав генератори німецького виробництва, а діти – солодощі, розмальовки та одяг. У дитбудинок привезли 6 генераторів німецького виробництва. Дітям передали солодощі, розмальовки та одяг.

“Сьогодні вкрай важливо, щоб найбільш незахищена категорія населення мала змогу відчути піклування і впевненість у тому, що поліція поруч з народом. Правоохоронці й надалі будуть піклуватися про дорослих та дітей і надавати їм всебічну допомогу”, - сказав В’ячеслав Марков.

А вінницькі волонтери та місцева влада передали чергову партію допомоги для Балаклії в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. У Балаклію передали 2 генератори, 12 тонн дизельного палива, 9 тонн бензину, засоби особистої гігієни для дітей та дорослих, вироби медичного призначення тощо. Чергову партію гуманітарної допомоги для жителів Балаклії волонтери з Вінниці мають привезти цього тижня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися