У Харківській області видаватимуть гуманітарну допомогу: деталі

Кожне домогосподарство може отримати три набори різнопланової допомоги

У понеділок, 19 грудня, 2022 року в приміщенні Борівської ЗОШ №1 здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги від благодійної організації Medair. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Гуманітарну допомогу зможуть отримати жителі наступних вулиць: 

  • з 09:00 години - вул. Набережна, вул. Садова, вул. Східна, пров. Східний;

  • з 13:00 години - вул. Московська, вул. Покровська, вул. Залізнична, пров. Сонячний, пров. Молодіжний.

На кожне домоволодіння видаватимуть по три набори різнопланової допомоги – засоби гігієни, предмети побуту та матеріали для ремонту.

Для отримання допомоги при собі необхідно мати:

  • паспорт громадянина України (або інший документ, що посвідчує особу),

  • ідентифікаційний номер платника податків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вінницькі волонтери та місцева влада передали чергову партію допомоги для Балаклії в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. У Балаклію передали 2 генератори, 12 тонн дизельного палива, 9 тонн бензину, засоби особистої гігієни для дітей та дорослих, вироби медичного призначення тощо.

А для жителів сіл Підвисочанського та Гороховатського старостинських округів передали гуманітарну допомогу. Підвіз продуктів та речей першої потреби ускладнений через руйнування Гороховатського містка. Гуманітарну допомогу довелося “транспортувати” вручну по кризі Оскільського водосховища. У сільській раді розповіли, що 40 людей працювали понад 5 годин переправляючи вантаж з лівого берега Осколу на правий.




Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися