Скільки коштують ялинки у Харкові (ЦІНИ)

Ціни на ялинки у Харкові стартують від 200 грн

У Харкові напередодні новорічних та різдвяних свят почали працювати майданчики з продажу ялинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку повідомили, що станом на 19 грудня було зареєстровано 22 таких майданчики. Майданчики з продажу ялинок працюють у наступних районах міста: 

  • Шевченківському, 

  • Слобідському,

  • Немишлянському,

  • Салтівському,

  • Індустріальному.

Також новорічні дерева продаватимуть на території деяких ринків міста – “Сумському”, “Новосалтівському” та ін.

У міській раді повідомили, що вартість ялинок стартує у середньому від 200 грн, залежно від розміру. Максимальний цінник на ялинковому базарі - 1,5 тис. грн.

Для тих, хто хоче, щоб у будинку був запах ялинки, але купувати велике дерево не планує, продають невеликі композиції з гілок. Вартість такої ялинки на підставці становитиме орієнтовно від 150 грн.

“Варто зазначити, що через активні бойові дії в Україні, цього року кількість ялинкових базарів в Харкові значно менша, ніж торік. Ціни на ялинки залишилися приблизно на рівні цін 2021-го року”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 19 грудня, у Харкові на ст. м. “Університет” відкрили головну ялинку міста. У заході взяв участь міський голова Ігор Терехов. Очільник міста привітав маленьких харків’ян з Днем Святого Миколая. Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися