У деяких районах Харкова завтра відключать воду: деталі

На час проведення ремонтних робіт буде організоване підвезення води автоцистернами

У четвер, 22 грудня, у Харкові по вулиці Полтавський Шлях проведуть ремонтні роботи на водоводі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Буде тимчасово припинено водопостачання частини абонентів Новобаварського та Холодногірського районів. Обмеження діятимуть 22 грудня з 10:00 до 24:00.

У компідприємстві розповіли, що планується ремонт на водоводі діаметром 800 мм по вул. Полтавський Шлях.

На час проведення ремонтних робіт КП “Харківводоканал” організує підвезення води автоцистернами. Споживачі можуть звертатися за довідками за телефоном 15-33.

Детальніше ознайомитися зі списком адрес, де будуть відключати водопостачання, можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник директора департаменту збуту по роботі з абонентами фізичними особами КП “Харківводоканал” Сергій Рязанцев розповів, що входить у вартість холодного водопостачання. З 1 червня 2022 року оплата за абонентне обслуговування становить 30,90 грн.

Представник підприємства розповів, що у ці послуги входить ведення та супровід особового рахунку. Також не новий платіж - обслуговування внутрішньобудинкових систем, кошти раніше перераховувалися до КП “Жилкомсервіс”. Оплата становить 33,88 грн за один особовий рахунок.

Навіть якщо абонент не проживає у квартирі та не використовує воду, обслуговування особового рахунку та внутрішньобудинкових систем триває постійно. Спеціалісти підприємства обслуговують всі комунікації в будинку, обробляють інформацію про стан особових рахунків, ведуть нарахування, готують і розносять квитанції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися