У Харківському метро 25 грудня ввели зміни: подробиці

Електропоїзди не зупинятимуться на одній станції метрополітену до 18:00

У неділю, 25 грудня, електропоїзди слідують Салтівською лінією метрополітену без зупинки на станції “Університет” до 18:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”.

Такі зміни впроваджені у зв’язку з проведенням масових заходів. Нагадаємо, що електропоїзди не зупиняються на станції “Університет” з 20 грудня у період з 10:00 до 16:00. Сьогодні цей час збільшили.

“Просимо вас враховувати вказані зміни та заздалегідь планувати маршрути прямування”, - звернулися в компідприємстві до пасажирів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для маленьких містян підготували новорічні заходи, які проходять на ст. м. “Університет”. У Департаменті культури розповіли, що там показують театралізовану виставу “Біла чаклунка Ліденелла”. Її можна подивитися щодня з 20 по 26 грудня та з 2 по 7 січня. Також для харків'ян підготували святкові програми, присвячені святкуванню Різдва. Вони відбудуться 25 грудня та 6 січня. А 31 грудня усі охочі зможуть відвідати концерт з нагоди зустрічі Нового року. Також на ст. м. “Університет” щодня до 7 січня працюватиме резиденція Святого Миколая. Відвідати її можна з 12:00 до 18:00.

Головну ялинку міста відкрили у понеділок, 19 грудня. Очільник Харкова Ігор Терехов привітав маленьких харків’ян з Днем Святого Миколая. Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято. Мер міста розповів, що всі новорічні заходи відбуватимуться за підтримки соціально відповідального бізнесу. На проведення заходів кошти з міського бюджету не витрачали.




Джерело: https://t.me/kh_metro
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися