Які аварії трапилися у Харкові у новорічну ніч та 1 січня (ФОТО)

З 31 грудня на 1 січня спеціалісти усунули п'ять дефектів на мережах центрального опалення

У новорічну ніч та у перший день Нового року фахівцям комунальних служб довелося оперативно ліквідовувати аварії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

З 31 грудня на 1 січня працівники КП “Харківські теплові мережі” усунули п'ять дефектів на мережах центрального опалення. На підприємстві розповіли, що найближчим часом температура зовнішнього повітря перебуватиме у плюсовій зоні, тому на всіх філіях КП “ХТМ” прискорили роботи з усунення та попередження можливих дефектів.

Наразі тривають роботи з розповітрення окремих стояків і будинків. Ці роботи доводиться виконувати після кожного тривалого вимкнення електроенергії.

А в перший день нового року, 1 січня, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 14 пошкоджень на ділянках трубопроводів

В Індустріальному районі бригади оперативно усунули складне пошкодження на напірній магістралі діаметром 100 мм. Роботи велися на вул. Зубарєва.

У понеділок, 2 січня, спеціалісти проводять ремонтні роботи на пр. Героїв Харкова. 

Начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Індустріального району Володимир  Сундук розповів, що внаслідок недавнього ворожого обстрілу серйозно постраждала ділянка водоводу діаметром 500 мм. Фахівці проводять комплекс відновлювальних заходів, у тому числі перекладання зруйнованої ділянки трубопроводу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в місті Ізюм КП “Теплових мереж” проводить роботи з відновлення мереж та підключення багатоквартирних будинків до централізованої системи опалення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися