У Харкові щодня близько 20 тис. містян безплатно отримують гарячі обіди: подробиці

Пункти видачі харчування працюють у Харкові з 1 грудня

Близько 20 тисяч жителів міста щодня безплатно отримують гарячу їжу у пунктах харчування. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв’ю проєкту “Слава+”, повідомляють "Коментарі. Харків". 

У Харківській міській раді нагадали, що у місті з 1 грудня почали працювати пункти видачі гарячого харчування. Пункти облаштували у харківських школах. Першочергово гарячі обіди можуть отримати самотні люди похилого віку, малозабезпечені громадяни та тимчасово переміщені особи.

Також у Харкові облаштували понад 300 “пунктів незламності”. Дізнатися інформацію про розташування найближчого пункту обігріву можна у чат-боті “Харків - твій дім”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують облаштовувати нові “пункти незламності”. При терміналах Південної Залізниці розгорнули 3 нові пункти. Вони оснащені  не лише джерелами автономного живлення та тепла, у пунктах облаштували місця для відпочинку, забезпечили можливість випити чаю або кави. Діяльність одного з таких пунктів перевірив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. У пункті є дитяча ігрова зона, де діти можуть погратися, відпочити у теплі та комфорті. За словами керівника ХОВА, містяни уже активно користуються новими пунктами.

“Дякую керівництву "Укрзалізниці" та усім, хто долучився до облаштування цих пунктів. Попри те, що енергосистема Харківської області працює стабільно і в області застосовуються тільки планові обммеження електропостачання, ворог продовжує завдавати ударів по нашій енергетичній інфраструктурі і ми маємо бути максимально готові до можливих екстрених обмежень”, - наголосив Олег Синєгубов.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися