Скільки коштують обігрівачі у Харкові в січні

Вартість техніки залежить від типу обігрівача, потужності, матеріалу, площі обігріву

У магазинах електротехніки та інструментів у Харкові можна придбати різноманітну техніку для обігріву приміщень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

На полицях магазинів широкий вибір обігрівачів: електричні конвектори, масляні обігрівачі, теплові панелі, тепловентилятори та ін. Вартість техніки залежить від типу обігрівача, потужності, матеріалу, площі обігріву тощо. 

У міській раді розповіли про товари, які мають великий попит. Тепловентилятори - це бюджетні легкі пристрої невеликого розміру. Їх можна розмістити на підлозі або на столі. Такі прилади здатні обігріти невеликі приміщення. Коштують у середньому від 500 до 1300 грн. 

Масляні обігрівачі нагріваються до заданої температури, а потім поступово віддають тепло. Продовжують деякий час обігрівати приміщення, навіть якщо пристрій вимкнено. Час нагріву повітря в приміщенні залежить від кількості секцій в обігрівача - чим їх більше, тим швидше стане тепло. Ціни на такі обігрівачі варіюються від 2000 до 5000 грн.

Конвектори можуть бути стаціонарними (кріпляться до стіни) та переносними. В основу роботи закладено принцип конвекції (постійна циркуляція холодного та теплого повітря). Коштують від 1500 до 4000 грн.

Інфрачервоні обігрівачі здатні обігріти як велике приміщення, так і окрему зону. Тепловий ефект відчувається відразу після включення. Це дозволяє трохи зменшити витрати електроенергії. Коштують від 800 до 5000 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, скільки коштують теплі речі у Харкові та де їх можна придбати.




Джерело: https://t.me/citykharkivua

Педро Зурита

5 січня 2023, 16:18

Масляный - не лучший вариант обогрева. Плата за электричество превзойдет цену за радиатор. Он подойдёт только тем, кто ворует киловатты.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися