Які проблеми з опаленням виникали у Харкові у перші дні 2023 року

Спеціалісти виконували роботи з розповітрення та усунення дефектів на внутрішньоквартальних та будинкових системах

За перші дні нового року працівники КП “Харківські теплові мережі” опрацювали понад 700 звернень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Переважно виконували роботи з розповітрення та усунення дефектів на внутрішньоквартальних та внутрішньобудинкових системах після ворожих ракетних атак і повторного запуску теплопостачання. У компідприємстві розповіли, що тільки наприкінці 2022 року довелося здійснювати повторний запуск опалення  п’ять разів у межах міста і, як мінімум,  шість разів - у деяких районах. 

Загалом з початку опалювального сезону спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконали понад 77 тис. заявок, які надійшли від громадян через службу “15-62”.

На підприємстві розповіли, що близько 17 тис. заявок стосувалися гарячого водопостачання, решта - опалення.

“Попри ворожі атаки на критичну інфраструктуру, підприємство продовжує працювати, відновлювати пошкоджені елементи системи та поступово модернізувати джерела теплопостачання”, - зазначили у “ХТМ”. 

Також спеціалісти підприємства виконують ізоляцію зовнішніх трубопроводів і систем у підвалах та на дахах будинків. Такі заходи допомагають заощадити теплоносій і вберегти труби від розмерзання на випадок блекаутів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в місті Ізюм КП “Теплових мереж” проводить роботи з відновлення мереж та підключення багатоквартирних будинків до централізованої системи опалення. В Ізюмі планували підключити до централізованого опалення 64 будинки. Проте станом на 30 грудня 2022 року вдалось підключити 84 багатоквартирних будинки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися