Як намагаються зменшити кількість ДТП у Харкові

Проєктом охоплено 60 тис. дорослих та дітей

У Харкові для 45 тис. школярів та дошкільнят, які живуть у місті, закупили світловідбивні стрічки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті освіти розповіли, що діти отримали стрічки разом з новорічними подарунками. До того ж такими стрічками забезпечили й працівників навчальних закладів. У цілому проєктом охоплено 60 тис. дорослих та дітей.

У департаменті наголосили, що недостатня видимість пішоходів - чи не найпоширеніша причина ДТП у темну пору доби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перед новорічними святами правоохоронці завітали до Харківської гімназії №152. Поліція подякувала учням, які під час війни допомагали українським воїнам та громадянам. У поліції зауважили, що понад 10 місяців українці боронять свою землю, незалежність та світле майбутнє. І всі громадяни намагаються наближати перемогу, не залишаються осторонь і діти. Учениця 5-Г класу Чернікова Лілія разом з мамою та братом займалась волонтерством, організовувала концерти в лікарні для військових, підтримуючи бойовий дух захисників. 

Учень 2-Б класу Коваленко Іван весною разом з правоохоронцями патрулював територію пансіонату в  місті Миргород, де у тому числі допомагав малечі покидати дитячий майданчик під час повітряної тривоги. Учениця 9-Б класу Бєлєцька Аліса у вільний час малює картини, у яких відображає свої враження від трагічних подій в Україні. Кошти, отримані від продажу робіт, направляла на потреби військових.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися